1. Home
  2. Schoonheidssalon Drachten

Schoonheidssalon Drachten

LuxianBeauty: Uw Huidspecialist in Drachten

Bij LuxianBeauty, uw huidspecialist in Drachten, draait alles om u. Wij begrijpen dat iedere huid uniek is, net als onze klanten. Ons team van professionals biedt individuele aandacht, waarbij de focus ligt op kwaliteit, kundigheid en uw totale tevredenheid. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en kom tot rust in onze serene schoonheidssalon.

Ons Unieke Aanbod aan Schoonheidsbehandelingen

Bij LuxianBeauty onderscheiden we ons door een uitzonderlijk aanbod aan behandelingen. Of u nu op zoek bent naar een verjongende ADO kruidenpeeling, of uw wenkbrauwen en wimpers wilt laten verven voor een versterkte ooguitstraling, wij hebben de perfecte behandeling voor u. Van het verwijderen van ongewenst haar door harsen en epileren, tot onze Luxian-behandelingen; wij bieden zowel basis als luxe gezichtsbehandelingen aan. Iedere behandeling wordt uitgevoerd met hoogwaardige SkinCeuticals-producten voor een optimaal resultaat.

Gespecialiseerde Luxian Acne- en Pigmentbehandelingen

Onze Luxian Acne- en Pigmentbehandelingen zijn speciaal ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken. Onze Acnebehandeling, beschikbaar voor zowel gezicht als rug, omvat een dieptereiniging en peeling, terwijl onze Pigmentbehandeling helpt bij het verminderen van pigmentvlekken voor een egale teint. Wij bieden u de beste zorg, afgestemd op uw huidtype en persoonlijke behoeften.

Vernieuwende Luxian Microneedling en Extra Diensten

Voor een volledig revitaliserende ervaring bieden we de Luxian Microneedling aan. Deze innovatieve behandeling stimuleert de productie van collageen en elastine, essentieel voor een jeugdige, stralende huid. Naast onze gespecialiseerde diensten, bieden we ook wimperlift aan, evenals harsen, epileren en verven als extra diensten. Ons doel bij LuxianBeauty is om u te laten stralen als nooit tevoren.

Bij LuxianBeauty in Drachten bent u verzekerd van persoonlijke aandacht, deskundige zorg en een ontspannende ervaring. Stap binnen in onze salon en laat uw huidverzorgingsdromen werkelijkheid worden.

Menu